Technologie

 

Bij ons houdt het eigenlijk nooit op bij een krachtige video. Want die video was wel bedoeld voor een online publiek en die kijken jouw video niet op een DVD. Die zitten op de bank met een iPad (of een enkele andere tablet), zijn onderweg met hun smartphone of zitten, ouderwets misschien, achter hun laptop.

Omdat je vooraf niet weet op welk beeldscherm je video wordt bekeken moet je dus wel op al die schermen de video kunnen vertonen. Dat versnipperde mediagebruik vereist een veelzijdige technologie. Wij publiceren de video met een video streaming server die detecteert op welk beeldscherm de video wordt vertoond en automatisch het juiste bestandsformaat, grootte en encodering bepaalt.

Nogal logisch dat onze opdrachtgevers dat zelf niet hoeven te organiseren. Zo heeft iedereen zijn specialisme. Ze kunnen met ons uitgebreide statistiek module wel dagelijks online inzien waar de video is bekeken, hoe lang deze is bekeken en of er is doorgeklikt naar de winkel bijvoorbeeld. We maken ook maatwerk video-apps, video-emailings of bijpassende video-web pagina's.