Filosofie

 

Moviebites is specialist in online video, creatie en bereik. We brengen het verhaal in beeld waarbij online video en het bereiken van de juiste doelgroep altijd het uitgangspunt is.  Ons credo "Let's Play" doelt op het creatieve samenspel met onze opdrachtgever, maar ook het feit dat online video's views of plays verdienen. We weten en meten dat online video leidt tot betere vindbaarheid, meer conversies en simpelweg meer impact.

We hebben ruim 12 jaar ervaring met het bepalen van de juiste duur, kwaliteit, tone-of-voice en authenticiteit in onze producties. Die ervaring passen we succesvol toe in corporate, recruitment, events, product/how-to, animatie, opleiding en beroepen films. We werken voor veel bekende opdrachtgevers, maar ook voor opdrachtgevers die juist bekendheid zoeken. Ons team bestaat uit een mix van ervaren en jonge enthousiaste marketing, creatie en productie professionals.

HET MOVIEBITES TEAM

 

Wij denken het verschil te kunnen maken met online video in Nederland. Daarvoor werken we samen met een team van ervaren en jonge enthousiaste freelance creatie en productie professionals die ons versterken vanuit hun eigen specialisatie.

We hebben de keuze gemaakt voor expertise in online video en vinden het belangrijk dat we deze kennis kunnen delen. Daarom publiceren we regelmatig over online video, geven we workshops en spreken op events. Volg ons!

We zijn allemaal zo verschillend dat het zonde zou zijn ons op 1 hoop te gooien. Wat ons verbindt is de passie voor online video en elkaar. Gave producties maken, succes met elkaar vieren en vooral niet te normaal zijn.

Jeroen Vogel
Owner / Producer
Rene Gregory
Owner / Producer
Ilse van Stijn
Junior Producer
Wouter Boes
DoP
Robert M. Berger
DoP
Silvain Hooglander
Regisseur
Kees van der Knaap
Geluidsman
Tess Löwenhardt
Regisseur/cameravrouw
Boje Ploeg
DoP
Hans Ressing
online Measurement Specialist
Thomas van Schaik
Fotograaf/Lichtman
Rob van Schootbrugge
Geluidsman
Schreuders Animations
Animatoren
Frans van Steijn
Composer
Rik en Jan Studio Tween
Animatoren
Anneke van de Wateringen
Copywriter
Marieke van den Biggelaar
Animator
Gijs Besseling
DOP/Regisseur
Tess Petersen
Camjo

Partners

 

Vanuit onze expertise in online video, werken we graag samen met partners die hun eigen expertise hebben. Zo werken we bijvoorbeeld samen met (online) bureaus's die hun opdrachtgevers willen helpen met online video, maar ook met specialisten op het gebied van zoekmachine marketing of web development.

We hebben ook een ruime groep van freelancers om ons heen die ons versterken vanuit hun eigen specialisatie. Wij houden wel altijd de regie en blijven aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

 

Al onze video producties en campagnes beginnen met onze opdrachtgevers. Wij adviseren opdrachtgevers over de inzet van online video en houden niet op bij de video productie. De technologie en het online bereik vinden wij minstens zo belangrijk.

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers om hen te versterken met onze expertise. Daarbij hebben we een duidelijke mening als het gaat om resultaat en hoe we dat samen kunnen bereiken. De opdrachtgever heeft een duidelijke rol in ons creatief proces en we vieren het succes ook samen.

Werkproces

 

Vanuit onze jarenlange ervaring in online video, inclusief alle dingen die daarbij goed en minder goed gingen, hebben we een duidelijk proces kunnen ontwikkelen. We onderscheiden daarbij briefing, concept, creatie, technologie, bereik en evaluatie.

Iedere stap in ons proces heeft duidelijke deliverables naar de opdrachtgever als ook intern. Zo houden we overzicht over creatives, planning, deadlines en doelstellingen. We bereiken hiermee een hoog kwaliteitsniveau met een meetbaar eindresultaat.