13 december 2012

Cammio lanceert nieuwe interface

 

De recruiter-omgeving van Cammio is vernieuwd! Vanaf vandaag bekijken en beoordelen recruiters de binnengekomen videosollicitaties in een verbeterde interface die zowel overzichtelijker is als meer gebruiksgemak biedt. Reden voor de aanpassingen is het onderzoek naar de gebruikerservaringen, welke Cammio afgelopen maanden heeft uitgevoerd. De bevindingen zijn vervolgens doorvertaald naar concrete verbeterpunten die de usability voor de recruiter verhogen.

De lijst met vacatures en binnengekomen videoreacties is overzichtelijker geworden. De recruiter is door de live-feed altijd direct op de hoogte van een nieuw ingezonden videosollicitatie. Dit stelt de werkgever in staat snel te handelen en de kandidaat eerder feedback te geven.

Ook is het aanmaken van een nieuwe vacature vereenvoudigd. Aan de hand van de wizard maakt de werkgever met enkele stappen in no-time een vacature aan. Daarnaast zijn de stappen consistenter & qua volgorde logischer ingedeeld.

Functioneel is er niets veranderd; de recruiter is nog altijd in staat om op laagdrempelige wijze vacatures aan te maken, de videoreacties te bekijken, sollicitaties te beoordelen en deze te delen met mederecruiters en per gegeven antwoord feedback te geven op de kandidaat.

Voor meer informatie over de vernieuwde interface kun je contact opnemen met Jeroen van Driel (Jeroen@cammio.me | 070-3847873)