Ons werk

 

Het maken van mooie en overtuigende video content is al jarenlang onze passie. En gelukkig kunnen we dat ook lekker vaak doen! Dat blijkt uit een actuele online video catalogus van ruim 2.000 producties. Ons team van regisseurs, editors en creative producers werkt dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan nieuwe online video producties met impact.

Daarbij maken we gebruik van live action, motion graphics, (3D) animatie of, liever nog,  een combinatie daarvan. Daarbij kijken we goed naar actuele beeldtrends en stijlen. We werken vanaf briefing tot en met livegang van de video binnen een duidelijk (creatief) proces, waarin ook de opdrachtgever een duidelijke rol heeft.

Natuurlijk nemen wij daarbij het creatieve voortouw, maar nooit zonder het resultaat en het bereiken van de juiste doelgroep daarbij uit het oog te verliezen. We selecteren het juiste team voor de juiste opdracht. De opdrachtgever heeft altijd een duidelijk aanspreekpunt. De video wordt gepresenteerd in onze luxe thuisbios in Amsterdam.