Ons werk

Online Video & Campagne

Met online video en strategische campagne breng je jouw doelgroep in beweging. Dat doe je gestructureerd, op meerdere touchpoints en contactmomenten. Jouw campagne wil een product verkopen, een brand vestigen, medewerkers informeren of juist nieuwe medewerkers werven. De kracht van een campagne zit hem in herhaling en met beeld dat aandacht blijft vragen.

Animatie & Motion Graphic

Beeld vertelt waar woorden soms tekortschieten. Een animatie helpt complexe zaken begrijpelijk maken. Dat kan met tekeningen, infographics maar ook met een combinatie van opgenomen beeld en een nabewerking met animatie. Eigentijds en effectief.

Sociaal & Deelbaar

Iedereen kent die video’s waarvan je denkt: ‘was ik daar maar op gekomen’ Virals zijn niet op bestelling te maken, maar goede video voor sociale media is dat wel. Aansprekend, misschien een tikkeltje provocatief en direct aanzettend tot interactie. Laat die likes en shares maar komen! En voor je het weet heb je een viral te pakken.

360 graden & Interactief

Een verhaal vertellen is mooi, maar je wilt naast zenden ook ontvangen. Door interactie aan te bieden wordt jouw doelgroep onderdeel van het verhaal. Een verhaal dat je mooier maakt door 360 graden interactief beeld te bieden.